Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 12 minuten geleden

Klachten

Als u een klacht hebt, kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van uw klachtenmelding en uiterlijk binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op uw klacht.

Klacht met betrekking tot levering van uw bestelling

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Na ontvangst van uw bestelling dient u de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken onmiddellijk per e-mail te melden. Mocht het geleverde product niet geleverd zijn conform uw bestelling of niet voldoen aan de omschrijving op onze website, dient u dit per omgaande aan ons te melden. Dit kan d.m.v. een e-mail. Dit e-mailadres is beschermd door spambots en u heeft Javascript op uw computer nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken.
Mocht de geboden oplossing niet aan uw verwachting voldoen dan kunt u de volledige bestelling binnen 14 werkdagen zonder bijkomende kosten annuleren. Het reeds betaalde bedrag zal worden gecrediteerd.

Klacht met betrekking tot kwaliteit van de artikelen

Uiteraard kan het voorkomen dat de kwaliteit van een product na een periode van gebruik niet (meer) aan uw verwachting voldoet, bijvoorbeeld als een lamp na kort gebruik extreme slijtage vertoont. Het garantietermijn is per artikel verschillend, vanwege verschillende kenmerken. Een lamstatief gaat gemiddeld langer mee dan een flitslampje. Uiteraard is ieder garantietermijn uitsluitend van kracht bij een normale frequentie van gebruiken en onderhouden. Alle artikelen dienen te worden onderhouden volgens de onderhoudsvoorschriften en op een verantwoorde manier worden gebruikt. Indien u kiest of heeft gekozen voor een afwijkende onderhoudsmethode, zal uw klacht te allen tijde ongegrond worden verklaard. De garantie vervalt wanneer u zonder overleg zelf getracht heeft het gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd.

Ook voor andere klachten kunt u contact opnemen met onze klantenservice: [email protected].