Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 16 minuten geleden

Veilig winkelen

Veilig en vertrouwd winkelen

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Het vertrouwen van onze klanten is naast deskundig advies ons bestaansrecht en daarom zorgen we dat u bij ons veilig en vertrouwd kunt winkelen.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. De betaling via iDEAL wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u geleid naar de pagina van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 

Levertijd

Uw bestelling wordt dezelfde dag nog door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.