Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 8 minuten geleden

Linkstar LEB-512L-SY LED lamp dimbaar op 230V

Linkstar LEB-512L-SY LED lamp dimbaar op 230V
Alle afbeeldingen (5)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 564105
  • Merk: LinkStar
Beschrijving

Deze Linkstar LEB-512L-SY LED lamp dimbaar heeft een lichtopbrengst van 32W. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (7000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de achterkant van de lamp weergegeven, op het digitale LCD display. LED lampen zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte afgeven. Deze LED lamp is voorzien van 512 traploos instelbare lampjes, maakt vrijwel geen geluid en het licht is vrij van flikkering. Op de LED lamp kan de meegeleverde softbox geplaatst worden. De softbox heeft een afmeting van 30 cm (hoogte) bij 45,5 cm (breedte). Dankzij de kantelbare beugel kan de LED lamp naar voren en naar achteren gekanteld worden.

De lamp werkt op 230V, maar kan ook door een accupack gevoed worden. Deze accupack (MV-AD2) is los verkrijgbaar, zie optionele accessoires. Deze professionele LED lamp heeft ook een aansluiting voor een V-Mount / Sony Camcorder Accu (14,8W), waardoor de lamp ook bruikbaar is op locatie. Ideaal in combinatie met het accupack.

Lichtstroom op 0,5 m: 12000 lm
Lichtstroom op 1 m: 2700 lm

Levering:

  • LED Lamp LEB-512L-SY
  • AC Stroom Adapter (15V)
  • Softbox
Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5500 K
Lichtstroom
Lichtstroom is een maat voor de totale hoeveelheid licht in een lichtbundel. Lichtstroom wordt gemeten in lumen (lm). Ook kunt u de lichtopbrengst bepalen door deze uit te drukken in lumen per watt.
Lichtstroom:
2.700 lm
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
32 W
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review